20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022

Modificări substanțiale privind traficul rutier, în zona deal a municipiului

- Advertisement -

Primăria Pașcani se pregătește să facă modificări substanțiale privind traficul rutier, în zona deal a municipiului. În ședința Comisiei de Circulație care a avut loc vineri 8 aprilie, de la ora 10.00, la sediul administrației locale, s-a discutat despre deschiderea traficului rutier pe strada Eugen Stamate, de la intersecția cu strada Ștefan cel Mare până la intersecția cu strada Mihail Kogălniceanu. Aici, circulația ar urma să fie cu sens unic, dinspre poștă spre piață.

Sunt vizate modificări și pe Aleea Ștefan Cel Mare din spatele oficiului poștal, unde ar urma sa fie deschis traficul către strada Eugen Stamate.

De asemenea, în parcarea din spatele Catedralei, ar urma să fie amenajată încă o cale de acces, la intersecția cu strada Ștefan Cel Mare, dar și un inel care să permită intrarea autoturismelor în parcarea lăcășului de cult. Și în aceasta zona este prevazut sens unic, dinspre strada Mihail Kogălniceanu spre strada Ștefan cel Mare.

Propunerile au fost făcute de primarul municipiului Pașcani, Marius Pintilie. Membrii comisiei de circulație au programat o vizită în teren luni, 11 aprilie, în locurile menționate. Vor fi stabiliți pașii următori, eventual modificări, dacă este necesar.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow