More

  Modernizari si dotari la Spitalul Municipal Pascani

  Array

  De curand, Spitalul Municipal beneficiaza de o sectie de prosectura modernizata. Aceasta modernizare s-a facut prin respectarea tuturor normelor legale.

  Astfel, in sectie au fost modernizate:  incaperile pentru depozitarea materialelor prelevate, un spatiu pentru agregatele frigorifice, o sala principala cu mesele pentru toaletarea si igienizarea cadavrelor si eventual efectuarea necropsiei. A mai fost construit un birou pentru intocmirea actelor, o camera de recreere si igienizare a personalului lucrator din prosectura si o sala de asteptare pentru apartinatori. Momentan agregatele firgorifice nu au fost achizitionate, pentru ca acestea reprezinta o valoare mare si nu au fost prinse pe lista de investitii pentru acest an. Cel mai probabil ele vor fi achizitionate in decursul anului viitor.

  Conducerea Spitalului doreste sa achizitioneze si alte materiale, si anume 20 de targi, carucioare, cadre metalice pentru persoanele care se deplaseaza mai greu, dar si paravane despartitoare si suporturi de perfuzii. Deja in Spital sunt in proba mostre ale ofertantilor si urmeaza ca in perioada imediat urmatoare sa se decida de la ce firma vor fi achizitionate.

  Valorile nu sunt mici deloc, de exemplu pentru o targa spitalul va plati 1500 ron/buc, pentru un carucior 800ron/buc, iar un cadru metalic are pretul de 400 ron.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI