1 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021
Array

Modernizari si dotari la Spitalul Municipal Pascani

De curand, Spitalul Municipal beneficiaza de o sectie de prosectura modernizata. Aceasta modernizare s-a facut prin respectarea tuturor normelor legale.

Astfel, in sectie au fost modernizate:  incaperile pentru depozitarea materialelor prelevate, un spatiu pentru agregatele frigorifice, o sala principala cu mesele pentru toaletarea si igienizarea cadavrelor si eventual efectuarea necropsiei. A mai fost construit un birou pentru intocmirea actelor, o camera de recreere si igienizare a personalului lucrator din prosectura si o sala de asteptare pentru apartinatori. Momentan agregatele firgorifice nu au fost achizitionate, pentru ca acestea reprezinta o valoare mare si nu au fost prinse pe lista de investitii pentru acest an. Cel mai probabil ele vor fi achizitionate in decursul anului viitor.

Conducerea Spitalului doreste sa achizitioneze si alte materiale, si anume 20 de targi, carucioare, cadre metalice pentru persoanele care se deplaseaza mai greu, dar si paravane despartitoare si suporturi de perfuzii. Deja in Spital sunt in proba mostre ale ofertantilor si urmeaza ca in perioada imediat urmatoare sa se decida de la ce firma vor fi achizitionate.

Valorile nu sunt mici deloc, de exemplu pentru o targa spitalul va plati 1500 ron/buc, pentru un carucior 800ron/buc, iar un cadru metalic are pretul de 400 ron.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI