18.9 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Modernizari pe şase străzi din oraşul Hîrlău

Se lucrează de zori în Hîrlău. De câteva săptămâni, a început asfaltarea a şase străzi din oraş, pe o distanţă de circa 4 kilometri. Bucuria oamenilor este mare, având în vedere că pe unele tronsoane era doar piatră spartă, în timp ce pe altele erau cratere în asfaltul turnat cu ani în urmă. Au fost înlocuite şi toate conductele de apă şi canalizare în zona, astfel încât să nu mai strice străzile ce vor fi modernizate.

Locuitorii din Hîrlău se vor bucura în curând de străzi reparate, cu asfalt proaspăt turnat. În această perioada, în oraş se lucrează la modernizare a şase tronsoane de drum, pe o distanţă de circa 4 km.

O parte din drumuri erau doar cu piatră spartă, în timp ce altele, aveau gropi şi denivelări pe asfaltul turnat cu ani în urmă, care s-a degradat. Unde se fac modernizări? Pe străzile Valea Viilor, Dealul Viilor, Roşiori, Călăraşi, Tătăranu şi Florilor.

Se amenajează podeţe, rigole şi trotuare şi de asemenea, au fost schimbate toate conductele de apă şi canalizare, astfel încât să nu se mai intervină pe asfaltul turnat.

Menţionăm că administraţia locală din Hîrlău a primit 3,3 milioane de lei, bani guvernamentali, pentru această investiţie, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow