More

  Modernizari pe şase străzi din oraşul Hîrlău

  Se lucrează de zori în Hîrlău. De câteva săptămâni, a început asfaltarea a şase străzi din oraş, pe o distanţă de circa 4 kilometri. Bucuria oamenilor este mare, având în vedere că pe unele tronsoane era doar piatră spartă, în timp ce pe altele erau cratere în asfaltul turnat cu ani în urmă. Au fost înlocuite şi toate conductele de apă şi canalizare în zona, astfel încât să nu mai strice străzile ce vor fi modernizate.

  Locuitorii din Hîrlău se vor bucura în curând de străzi reparate, cu asfalt proaspăt turnat. În această perioada, în oraş se lucrează la modernizare a şase tronsoane de drum, pe o distanţă de circa 4 km.

  O parte din drumuri erau doar cu piatră spartă, în timp ce altele, aveau gropi şi denivelări pe asfaltul turnat cu ani în urmă, care s-a degradat. Unde se fac modernizări? Pe străzile Valea Viilor, Dealul Viilor, Roşiori, Călăraşi, Tătăranu şi Florilor.

  Se amenajează podeţe, rigole şi trotuare şi de asemenea, au fost schimbate toate conductele de apă şi canalizare, astfel încât să nu se mai intervină pe asfaltul turnat.

  Menţionăm că administraţia locală din Hîrlău a primit 3,3 milioane de lei, bani guvernamentali, pentru această investiţie, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet