22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Mobilizarea continuă pentru Nicoleta. Comunitatea este alături de ea

Mobilizarea pentru Nicoleta, adolescenta din Pascani care sufera de o boala crunta, continua. Cazul tinerei cu ochii ca cerul si o vointa de fier a unit sute de oameni din municipiu, din comunele apropiate, dar si din strainatate. In ultimele doua zile, a fost o forfota continua pentru a strange cat mai multe donatii si a-i darui Nicoletei, o sansa in plus la viata.

Pe grupul de Facebook, “Impreuna pentru Nicoleta” creat de o mana de tineri inimosi, s-au adunate sute de mesaje de sustinere, dar si dovezi ca oamenii incearca sa fie aproape de familie si sa o sustina financiar in aceste momente de cumpana.

Joi, tinerii care au creat grupul de Facebook, au strabatut municipiul in lung si in lat pentru a strange donatii. De la firme mari, magazine de cartier si chiar oameni de pe strada.

Tot pentru aceasta cauza, in mediul online, se organizeaza licitatii cu diferite produse, donate de persoane sau diferite societati din oras.

Serviciul Voluntar de Ambulanta Pascani a precizat printr-o postare ca toate sumele donate în luna ianuarie si februarie in urnele puse in magazine pentru infiintarea Centrului Local de Recoltare a Sângelui Pașcani, vor fi transferate către Nicoleta.

Si administratia locala a anuntat ca a alocat o suma de bani pentru adolescenta.

Nicoleta primeste sustinere si din scolile apropiate municipiul Pascani. In mai multe unitati de invatamant din comune au fost puse urne pentru donatii, iar cazul a fost distribuit masiv pe paginile de internet ale unitatilor de invatamant.

Precizam ca tanara de 17 ani urma sa ajunga la o clinica din Turcia in cursul zilei de joi, pentru investigatii amanuntite. Ea sufera de cateva luni de o boala progresiva, tumoră malignă cap, față, gât (SARCOM NON-RMS OCCIPITAL). Cei care vor sa ajute cu donatii in continuare, o pot face in conturile bancare de mai jos:

RON: RO58RNCB0176156566830001; SWIFT/BIC:RNCBROBU,
EURO:
RO82CECEIS02B2EUR1045507; SWIFT:CECEROBUXXX
Coman Daniela

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow