16.9 C
Paşcani
vineri, octombrie 7, 2022

Mobilizare “Pro Romania”, la Pascani

- Advertisement -

“Pro Romania”, partidul fostului premier, Victor Ponta, continua sa faca valuri la Pascani, fief important al PSD -ului.  Capul acestei ofensive politice nimeni altul decat Cristian Ratoi, fiul fostului primar cu acelasi nume. Neculai Ratoi era unul dintre cei mai cunoscuti pesedisti din tara, cu o cariera de zeci de ani ca prim secretar apoi ca primar  Acum, fiul acestuia vrea sa ii mobilize electoratul,  impotriva PSD, pentru urmatoarele competitii electorale, in contextul in care organizatia locala social -democrata a amortit complet imediat dupa alegerile locale si generale.  De exemplu, pentru europarlamentarele din 26 mai, Pro Romania Pascani vrea sa obtina peste 5%, pragul minim pentru ca partidul sa aiba parlamentari UE. Lista este deschisa de Victor Ponta si comisarul European Corina Cretu, au anuntat reprezentantii partidului intr-o sedinta care a avut loc duminica la Pascani.

Scopul principal al intalnirii a fost consolidarea echipei de coordonare a organizatiei locale. Initial au fost stabilite alegeri interne dar ele au fost amanate dupa europarlamentare pentru a-i  mobiliza pe cei care vor sa aiba functii politice. Presedinte interimar al organizatiei a ramas Cristian Ratoi. Alaturi de el au fost alesi ca interimari Constantin Stamatin – vicepresedinte, Iuliana Ratoi la organizatiei de femei, Ioan Saraficeanu la organizatia de tineret si Marieta Gheghe – trezorier.

La sedinta au participat si reprezentantii organizatiei judetene, presedintele Sorin Iacoban si prim-vicepresedintele, Bogdan Abalasei. Cei doi au spus ca Pro Romania este o alternativa necesara pentru toti cei sunt nemultumiti de actuala guvernare si PSD.

In sala au fost prezenta cateva zeci de persoane, membrii sau simpatizanti. Unii dintre ei si-au manifestat nemultumirile fata de actuala clasa politica si au pus intrebari in legatura cu o serie de proiecte de larg interes public, cum ar fi de exemplu construirea autostrazii Moldovei si crearea de noi locuri de munca.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow