More

  Mobilizare pentru curăţenia de toamnă

  Cinci remorci cu gunoaie, în majoritatea frunze, au fost strânse numai într-o zi din centrul Pascaniului. Acţiunea a avut loc vineri, de la primele ore ale dimineţii, cu doar 16 muncitorii de la societatea locală de salubritate dar şi cei de la Gospodăria Comunală şi beneficiarii de ajutor social care trebuie să presteze munca în folosul comunităţii.

  Au fost curăţate străzile Moldovei şi Ştefan cel Mare iar traficul rutier a fost restricţionat pe câte un sens, între semafoare şi Oficiul Poştal din zona Deal.
  Astfel de acţiuni vor avea loc şi săptămâna viitoare şi pe alte străzi ale municipiului. Măsurile au fost luate în urma unei şedinţe comune a reprezentanţilor CLP Ecosalubritatea SĂ şi cei ai Primarei, după desemnarea noului director interimar, Leonard Ursu.

  Administraţia locală a cerut ca străzile municipiului să fie măturate mai des şi mai bine iar managerul de la salubritate a solicitat angajarea de sezonieri şi preluarea spaţiilor verzi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  Bugetul comunei Miroslovești și lista de investiții, în dezbatere publică – DOC

  Mai sunt cateva zile pana cand cetatenii din comuna Miroslovesti pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de buget si lista de investitii pentru acest an. Cele doua documente au fost publicate pe site-ul administratiei locale, comunamiroslovesti.ro si pot fi consultate de intreaga comunitate.

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet