4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Mobilizare generală pentru renovarea unui parc din Târgu Frumos

Mobilizare generala pentru renovarea unui parc din Targu Frumos. Voluntarii unei asociatii invita maine locuitorii orasului sa dea o mana de ajutor pentru reabilitarea unui spatiu de joaca dintre blocuri. Vor fi vopsite bancile, balansoarele si se va monta o poarta noua, pentru ca cea vechea a fost furata.

Voluntarii de la Asociatia Asirys invita maine toti locuitorii orasului Targu Frumos sa ajute la renovarea unui parc. Este vorba despre spatiul de joaca facut tot de organizatie in 2009, pe strada Ecaterina Teodoroiu, in spatele Oficiului Postal. Actiunea incepe in jurul orei 15:30 si cine vrea poate aduce materiale necesare de acasa: vopsea, pensoane, manusi si altele.

Tinerii au cerut si ajutorul administratiei locale. Au facut o cerere in care au solicitat mai multe scule electrice, tevi de fier si plasa pentru o poarta, pentru ca cea veche a fost furata.

Si nu este singurul loc care isi va schimba infatisarea cu ajutorul voluntarilor. Ei au de gand sa reabiliteze mai multe locuri de joaca din oras in cateva saptamani.

Parcul Asirys a mai fost renovat odata cu ajutorul unor adolescenti din oras. Spatiul a fost facut de organizatie cu suma de 200 euro, obtinuta printr-un proiect european, dar si cu ajutorul societatilor si a oamenilor din Targu Frumos. Primaria a dat cosurile de gunoi iar mai multe firme au donat bancile, au nivelat terenul si au adus balastru si nisip.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow