Edilul municipiului Pascani ii felicita intr-un mesaj postat pe Facebook pe cetatenii care ingrijesc spatiile verzi din fata blocului. Asta dupa ce in cursul zilei de astazi a stat de vorba cu mai multi contribuabili din cartierele din zona Vale despre curatenie si suplimentarea numaruluide noi banci, mese si cosuri de gunoi, acolo unde este nevoie.
Deocamdata au fost stabilite cateva zone: pe străzile Mihai Eminescu, Veronica Micle, 22 Decembrie, Aleea 1 Decembrie, iar muncitorii de la Gospodaria Comunala vor veni sa le amplaseze, in functie de solcitiarile primite de la cetateni .

Reprezentantii Primariei spun că în ultimele luni pe raza orașului au fost amplasate peste 150 de bănci, coșuri de gunoi și mese noi și reparate alte câteva zeci. Mentionam ca pascanenii  care doresc banci si cosuri de gunoi in fata blocurilor se pot adresa administratiei locale, printr-o cerere scrisa, insotita de acordul locatarilor pentru amplasarea obiectelor de mobilier stradal. Documentele se depun la Ghiseul Unic din cadrul Primariei Pascani, in timpul programului de lucru.

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider