More

  Mobilier pentru o gradinita, din sponsorizare

  Array

  Prichindeii de la o gradinita din Pascani au avut parte de o surpriza de proportii zilele trecute. O societate din municipiu le-a daruit mobilier pentru dotarea unei incaperi si jucarii pentru mai multe ateliere de lucru.

  Mese colorate, mini biblioteca, paturi si materiale pentru mai multe ateliere de creatie au primit prescolarii de la Gradinita cu Program Prelungit nr 2, de Ziua Copiilor. Societatea Rompak a fost cea care a facut aceasta sponsorizare si totodata o bucurie enorma pentru micuti.

  Nu este pentru prima data cand societatea face sponsorizari la unitatea de invatamant prescolar. Acum, cativa ani au fost aduse la gradinita mai multe laptopuri, o imprimanta si un proiector.

  Conducerea societatii Rompak a precizat ca actiunea face parte din politica de responsabilitate sociala a companiei si in ultimii 3 ani au fost alocate proiectelor de sponsorizare, aproximativ 600.000 lei.

  „Investim continuu in educatie, cultura si sanatate. Cea mai mare parte din aceasta suma a fost dedicata copiilor (renovare scoli si gradinite, dotare cu materiale didactice, renovare a Sectiei de Pediatrie a Spitalului Municipal, etc.).
  Vom continua aceste actiuni. Copii sunt viitorul comunitatii noastre si catre ei vom indrepta toata atentia si eforturile noastre” precizeaza reprezentantii Rompak.

  Mentionam ca institutia a mai primit sponsorizari si de la alte societati, iar Primaria Pascani a modernizat recent un grup sanitar.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Proiect: Vacanțele școlare, diferențiate în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării și de ciclurile de învățământ

  Un proiect depus la Parlament prevede că vacanțele școlare ar urma să aibă loc diferențiat în funcție de cele 4 macroregiuni ale țării, dar și în funcție de ciclurile de învățământ. //

  Tânăr de 26 de ani, prins băut la volan

  La data de 19 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău au depistat un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe DE 58 în comuna Cotnari, fiind sub influenţa alcoolului, în urma testării acestuia cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. //

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut (INS)

  Rata şomajului a urcat la 5% anul trecut, în creştere de la 3,9% în anul precedent, iar nivelul cel mai ridicat (17,3%) a fost consemnat în rândul tinerilor (15-24 ani), potrivit datelor Institutului Naţional de Statistică publicate marţi. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet