More

  Mobilier pentru o gradinita, din sponsorizare

  Array

  Prichindeii de la o gradinita din Pascani au avut parte de o surpriza de proportii zilele trecute. O societate din municipiu le-a daruit mobilier pentru dotarea unei incaperi si jucarii pentru mai multe ateliere de lucru.

  Mese colorate, mini biblioteca, paturi si materiale pentru mai multe ateliere de creatie au primit prescolarii de la Gradinita cu Program Prelungit nr 2, de Ziua Copiilor. Societatea Rompak a fost cea care a facut aceasta sponsorizare si totodata o bucurie enorma pentru micuti.

  Nu este pentru prima data cand societatea face sponsorizari la unitatea de invatamant prescolar. Acum, cativa ani au fost aduse la gradinita mai multe laptopuri, o imprimanta si un proiector.

  Conducerea societatii Rompak a precizat ca actiunea face parte din politica de responsabilitate sociala a companiei si in ultimii 3 ani au fost alocate proiectelor de sponsorizare, aproximativ 600.000 lei.

  „Investim continuu in educatie, cultura si sanatate. Cea mai mare parte din aceasta suma a fost dedicata copiilor (renovare scoli si gradinite, dotare cu materiale didactice, renovare a Sectiei de Pediatrie a Spitalului Municipal, etc.).
  Vom continua aceste actiuni. Copii sunt viitorul comunitatii noastre si catre ei vom indrepta toata atentia si eforturile noastre” precizeaza reprezentantii Rompak.

  Mentionam ca institutia a mai primit sponsorizari si de la alte societati, iar Primaria Pascani a modernizat recent un grup sanitar.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI