More

  Moarte suspecta la Ciohorani

  Array

  Un batran risca sa fie cercetat pentru omor, asta dupa ce victima pe care a agresat-o cu ceva timp in urma, a decedat zilele trecute la domiciliu.

  Mihai Apreutesei de 60 ani din Ciohorani a fost gasit decedat la domiciliu, vineri 18 ianuarie 2013, de catre rude, care au sunat imediat la politie.

  Rudele il acuza pe Alexandru Iaschi de 73 ani, din aceeasi localitate, drept vinovat pentru moartea barbatului dupa ce, l-a agresat cu un corp contondent pe Mihai Apreutesei la sfarsitul lunii noiembrie 2012.

  Mai mult, Mihai Apreutesei avea o serie de probleme cronice de sanatate, pe care membrii familiei cred ca au fost agravate de loviturile pe care Alexandru Isachi, i le-a aplicat.

  Corpul neinsufletit al barbatului a fost trimis catre Institutul de Medicina Legala Iasi, iar in functie de rezultatele necropsiei se va stabili daca loviturile batranului au fost sau nu cuazatoare de moarte.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  Albia unui pârâu din Stolniceni, plină de gunoaie. Amenzi drastice pentru cei care aruncă deșeuri

  O cantitate impresionanta de deseuri de tot felul a fost scoasa din zona paraului Valea Parului, de pe raza localitatii Stolniceni Prajescu, de catre...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp