More

  Moarte suspecta la Ciohorani

  Array

  Un batran risca sa fie cercetat pentru omor, asta dupa ce victima pe care a agresat-o cu ceva timp in urma, a decedat zilele trecute la domiciliu.

  Mihai Apreutesei de 60 ani din Ciohorani a fost gasit decedat la domiciliu, vineri 18 ianuarie 2013, de catre rude, care au sunat imediat la politie.

  Rudele il acuza pe Alexandru Iaschi de 73 ani, din aceeasi localitate, drept vinovat pentru moartea barbatului dupa ce, l-a agresat cu un corp contondent pe Mihai Apreutesei la sfarsitul lunii noiembrie 2012.

  Mai mult, Mihai Apreutesei avea o serie de probleme cronice de sanatate, pe care membrii familiei cred ca au fost agravate de loviturile pe care Alexandru Isachi, i le-a aplicat.

  Corpul neinsufletit al barbatului a fost trimis catre Institutul de Medicina Legala Iasi, iar in functie de rezultatele necropsiei se va stabili daca loviturile batranului au fost sau nu cuazatoare de moarte.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Indicele la zi, privind rata infectării cu COVID-19, în Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău și împrejurimi – DOC

  Municipiul Pascani reuseste in ultima perioada sa mentina un indice al cazurilor cumulate sub pragul de 1,5/mia de locuitori. Potrivit informatiilor oficiale transmise de...

  Iarba in locul trandafirilor, in centrul Pascaniului

  Municipiul Pascani a inceput sa ramana fara trandafiri. Noul edil al municipiului a dat dispozitie ca in unele zone ale orasului, indragitele flori sa...

  Opozitia contesta sedintele online. Primarul blocheaza dezbaterile!

  Opozitia contesta modul de organizare a primei sedinte ordinare a noului legislativ pascanean. Primarul Marius Pintilie a dat dispozitie ca cele 24 de proiecte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI