0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Moarte misterioasă a unei fetiţe de 11 ani, lângă şcoală, după terminarea orelor

O fetiţă de doar 11 ani din localitatea Butea a murit alaltăieri imediat după terminarea orelor.

Potrivit informaţiilor oficiale, fetiţa se îndrepta de la sala de sport spre clasă atunci când i s-a făcut subit rău. Cadrele didactice au fost cele care au sunat la Salvare. În momentul sosirii, echipajul medical nu a mai putut fi făcut însă nimic, fetiţa fiind declarată decedată.

Poliţiştii au deschis dosar de ucidere din culpă, iar corpul fetiţei a fost transportat la IML pentru necropsie şi stabilirea cauzei morţii. Deocamdată, nu se cunosc exact cauzele decesului fetiţei, însă potrivit unor informaţii neoficiale ar fi vorba de o afecţiune a inimii, fiind antecedente de acest fel în familie. Atât şcoala, cât şi Inspectoratul Şcolar aşteaptă însă concluziile medicilor pentru a demara posibile anchetă. A fost realizată însă o cercetare preliminară de către ISJ.

Practic, fetiţa nu a avut activitate fizică în acea zi, chiar dacă în orar era prevăzută şi ora de Educaţie Fizică. Potrivit ISJ, la acea oră s-au discutat rezultatele de până la acel moment ale elevilor şi a fost o oră lipsită de eventuale tensiuni.

“Nu e nimic care s-a desfăşurat în şcoală şi ar putea cumva să explice această tragedie, din datele pe care le avem până la acest moment”, au explicat reprezentanţii.

La testările cu Covid-19, fetiţa a ieşit negativă, însă se aşteaptă verificări şi în acest sens.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow