19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Bărbat carbonizat în urma unui incendiu de proproții

Bărbat carbonizat în urma unui incendiu de proproții

Tragedie în comuna Tătăruși. Un bărbat a fost găsit carbonizat în locuința ce a fost cuprinsă de flăcări. O vecină a alertat pompierii ce au venit cu trei autospeciale pentru a lichida cât mai repede incendiul ce a cuprins casa. Nimeni nu știa dacă proprietarul se afla în casă. El a fost găsit câteva ore mai târziu, mort.

Flăcări mari de câțiva metri la o locuință din comuna Tătăruși, sâmbătă seara, 17 noiembrie, în jurul orei 19.00. Vecinii din zonă au solicitat ajutorul pompierilor de la Pașcani care au venit cu trei autospeciale. După zeci de minute de luptă cu flăcările s-a descoperit că proprietarul, C. B. în vârstă de 44 ani se afla în locuința, el fiind găsit carbonizat. În urma incendiului a rămas doar scrum, cauza fiind coșul de fum neprotejat termic.

La fața locului au venit și polițiștii care continuă cercetările. Corpul neinsufletit al barbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legala Iași (IML) în vederea efectuarii necropsiei pentru a se stabili cu exactitate care a fost cauza decesului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow