20.5 C
Paşcani
marți, august 16, 2022

MIZERIA DE PRIMAVARA. PRIMARIA ESTE DEPASITA DE SITUATIE!

Desi administratia locală a anunțat începerea campaniei de curățenie de primavara, municipiul Pașcani arata tot mai murdar. Rețelele de socializare sunt pline de fotografii și comentarii din zonele care au fost uitate sa fie maturate.

De exemplu un cetățean atrage atenția ca peste drum de `Școală Specială, zona este plina de gunoaie iar imaginile sunt edificatoare. Asta deoarece de la marketul Penny pana în suburbia Lunca nu sunt amplasate coșuri de gunoi.
“L-as ruga pe domnul primar să ne spună cine e responsabil cu strângerea gunoiului aruncat dupa balustradă pe strada Gării. Menționez că nu există nici un cos de gunoi de la Penny până in Lunca Pașcani.” se arata într-un mesaj pe Facebook.

Contactat de reporterii BIT TV viceprimarul municipiului Pașcani, Cristian Rățoi spune ca zona va fi salubrizata în urmatoarele zile, de cei care prestează munca în folosul comunității deoarece operatorul local nu o are pe lista de lucrări.
De cealaltă parte, conducerea societății locale de salubritate susține, în continuare, ca Primăria nu ii lasă pe muncitori sa mature acolo unde este nevoie și ca nu sunt decontate toate lucrările efectuate.

Nici parcul municipal nu arata mai bine chiar dacă muncitorii de la Gospodărirea Comunala au făcut curățenie. Trotuarele și spațiile verzi sunt presărate cu gunoaie iar unele instalații electrice și mobilierul urban necesita repaaratii.
Situația a fost discutata și în cadrul conferinței de presa de săptămână trecută.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow