18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  ÎPS Teofan vine duminică la Pașcani

  Ultimele știri

  Mitropolitul Moldovei și Bucovinei vine la Pașcani. ÎPS Teofan este așteptat duminică să ajungă în oraș unde va oficia o slujbă religioasă la Biserica din Fântânele. La eveniment sunt așteptați cât mai mulți credincioși, iar cei care au postit câteva zile se pot spovedi și împărtăși. Părintele Cristea a mai pregătit și alte momente deosebite – credincioșilor. 

  ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei va venit din nou la Pașcani. De această dată el va poposi la Biserica ce are ca hram „Sfântul Gheorghe” și preot paroh pe Dumitru Cristea.

  Astfel, în dimineața zilei de duminică, 21 februarie începând cu ora 8.00 credincioșii sunt așteptați în număr cât mai mare la slujba arhierească. Alături de Mitropolit va fi și un sobor de preoți ce fac parte din Protopopiatul Pașcani.

  Biserica din Fântânele a intrat în reparații în anul 2013. Este vorba despre consolidarea, extinderea, înălțarea și modernizare lăcașului. Lucrările au fost făcute cu ajutorul și contribuția oamenilor din comunitate. Biserica urmează să fie pictată.

  Amintim că aici nu a mai slujit un Mitropolit de mai bine de 60 ani, mai exact de la 3 noiembrie 1955 când a fost sfințită biserica veche.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet