15.8 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Mitropolitul Moldovei la sfat cu preoții din Pașcani

Mitropolitul Moldovei, IPS Teofan a venit astazi la Pascani. Vizita Preasfintitului a fost facuta in cadrul intalnirilor semestriale a preotilor din Protopopiatul Pascani. Ziua a inceput cu o slujba religioasa, oficiata de Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, la Biserica Sf Voievozi, acolo unde au participat zeci de preoti dar si pascaneni care au auzit de vizita Preasfintitului in orasul nostru.

Mitropolitul IPS Teofan

Evenimentul a continuat cu intalnirea preotilor ce apartin de Protopopiatul Pascani. Aici, printre altele, a fost tinuta si o conferinta despre viata lui Constantin Brancoveanu – aparatorul romanilor transilvaneni, tema sustinuta de preotul de la parohia Strunga, Stefan Tanasa.

MITROPOLITUL IPS TEOFAN

Tot in cadrul intalnirii de astazi, Mitropolitul Moldovei si Bucovinei a vorbit celor peste 100 de preoti prezenti cum sa atraga credinciosi la biserica. Mai exact prin formarea de coruri in randul credinciosilor, tot acestia sa cante la strana lacasului de cult sau preotul sa atraga cat mai multi intelectuali la biserica.

Conferinta s-a tinut cu usile inchise.

Apoi, preotii ce apartin de Protopopiatul Pascani s-au inscris la audientele tinute de Mitropolitul Moldovei si Bucovinei, unde si-au prezentat problemele pe care le au in parohie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow