More

  Mitropolia Moldovei şi Bucovinei caută voluntari pentru taberele de vară

  Array

  mitropolia

  Tinerii care au împlinit vârsta majoratului şi sunt interesaţi de activităţi de voluntariat se mai pot înscrie doar astăzi pentru a participa ca animatori socio-educativi la taberele Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, dedicate copiilor şi tinerilor. Acestea vor avea loc la Durău şi Bălțăteşti, în județul Neamț.

  Persoanele selectate vor participa la un interviu care va avea loc în zilele de 22 şi 23 mai, iar candidaţilor care vor trece de această etapă li se comunica data trainingului de formare în urma căruia se va face selecția finală şi alegerea taberei în care vor participa.

  În cadrul taberelor, voluntarii pot ocupa postul de animator socio-educativ sau coordonator de atelier pe o serie de domenii precum tir cu arcul, muzică, dans, supraviețuire în natură, creație şi comunicare.

  Potrivit organizatorilor, candidatul ideal trebuie să aibă bune abilităţi de comunicare, aptitudini organizatorice,creativitate, inventivitate, responsabilitate. Deplasarea, cazarea şi masa pe toată durata activităţii în tabără sunt gratuite pentru voluntari. sursa flacaraiasului.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet