25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei caută voluntari pentru taberele de vară

mitropolia

Tinerii care au împlinit vârsta majoratului şi sunt interesaţi de activităţi de voluntariat se mai pot înscrie doar astăzi pentru a participa ca animatori socio-educativi la taberele Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, dedicate copiilor şi tinerilor. Acestea vor avea loc la Durău şi Bălțăteşti, în județul Neamț.

Persoanele selectate vor participa la un interviu care va avea loc în zilele de 22 şi 23 mai, iar candidaţilor care vor trece de această etapă li se comunica data trainingului de formare în urma căruia se va face selecția finală şi alegerea taberei în care vor participa.

În cadrul taberelor, voluntarii pot ocupa postul de animator socio-educativ sau coordonator de atelier pe o serie de domenii precum tir cu arcul, muzică, dans, supraviețuire în natură, creație şi comunicare.

Potrivit organizatorilor, candidatul ideal trebuie să aibă bune abilităţi de comunicare, aptitudini organizatorice,creativitate, inventivitate, responsabilitate. Deplasarea, cazarea şi masa pe toată durata activităţii în tabără sunt gratuite pentru voluntari. sursa flacaraiasului.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow