19.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Miting organizat pe facebook, împotriva conducerii din Paşcani. Se cere demisia primarului şi a Consiliului Local

- Advertisement -

După acţiunile de protest din capitală, care au avut ca rezultat demisia premierului Victor Ponta, şi păşcănenii sunt chemaţi în stradă împotriva administraţiei Dumitru Pantazi şi a Consiliului Local. Mitingul este programat pe dată de 16 noiembrie, de la ora 11.00 până pe dată de 17 noiembrie ora 16.00, pe platoul din faţă sediului Primăriei Paşcani, la fântâna arteziană.

Evenimentul este provocat şi organizat pe reţelele de socializare de un absolvent de jurnalism sub numele Cllau Paletty care ar fi din Iaşi, dar datele de identificare ar putea fi false. Organizatorul a stabilit şi sloganul mitingului: “Demisia”, atât împotriva primarului Dumitru Pantazi cât şi a legislativului local, pe motive de corupţie şi incompetenţa. Până acum au fost distribuite deja peste 400 de invitaţii din care doar 15 persoane  şi-au anunţat participarea.
Nu este prima iniţiativa de acest fel. Tot pe facebook a mai fost deschisă o pagină intitulată ,, Demisia lui Dumitru Pantazi” , în anul 2013 iar comunitatea numără 74 de persoane.

https://www.facebook.com/events/431502133714084/

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow