15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Miting anti -Apa Vital, inainte de votul final. Nici 1% dintre pascaneni nu au iesit in strada (foto si video)

Aproape 400 de persoane au fost protestat duminică seara împotriva operatorului judeţean de apă şi canalizare. Mitingul a fost organizat începând cu ora 18.00, în piaţa din faţa Casei de Cultură, la iniţiativa militanţilor anti- Apa Vital. Organizatorii au luat pe rând cuvântul apoi au venit la microfon şi alţi participanţi. Din discursurile rostite s-au desprins câteva concluzii. Protestatarii au cerut ca operatorul ieşean să plece din Paşcani pe motiv că refuză să încheie contracte individuale fără branşamente individuale şi închide robinetele acolo la scările de bloc unde nu sunt contracte de distribuţie.
Păşcănenii au fost îndemnaţi să nu îşi achite consumurile la apă şi să refuze încheierea contractelor cu Apă Vital.


Unii participanţii la miting şi-au exprimat nemulţumirea şi faţă de primarul şi consilierii păşcăneni pe motiv că nu au rezolvat până acum problema apei la Paşcani.
Singurul ales local care şi-a făcut apariţia la miting a fost consilierul PNL Marius Pintilie. El a spus că astfel de adunări populare ar trebui să fie mai dese, mai ales atunci când sunt puse în discuţie proiecte importante.
Menţionăm că în a doua jumătate a lunii iunie proiectele de delegare a serviciilor de apă, canalizare şi epurare, societăţii Apa Vital din Iaşi ar urma să fie repuse pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Paşcani.

Foto Miting Anti Apavital by orizontul pascani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow