More

  Misterul căderii tinerei din Todiresti de la balcon în ajunul Crăciunului, elucidat

  Array

  Expertiza a stabilit că băiatul şi fata nu erau nici băuţi şi nici drogaţi.  Fata a alunecat de la balcon, iar în căderel-a atras şi pe prieten, ambii murind la impactul cu solul.

  Cercetările în cazul celor doi tineri morţi în noaptea de ajun a Crăciunului au ajuns la final, acestea eliminând din start varianta sinuciderii. În urma cercetărilor şi a raportului medico-legal întocmit de legiştii Institutului de Medicină Legală, s-a stabilit că tinerii au căzut accidental de la balcon. Anchetatorii au concluzionat că tinerii – Ana Ungureanu, în vârstă de 23 de ani, şi Dragoş Vârlan, de 32 de ani – se aflau pe balcon înainte să cadă.

  Prima care s-a dezechilibrat şi a căzut ar fi fost Ana Ungureanu, care l-a tras şi pe Dragoş Vârlan după ea. Cel mai probabil, cei doi fumau o ţigară normală pe balcon şi serveau câte un pahar de vin. De asemenea, medicii legişti au stabilit că tinerii nu se drogaseră, şi nici nu se aflau sub influenţa alcoolului, înainte de momentul fatidic. De asemenea, legiştii au găsit foarte puţin alcool în corpul fetei, şi deloc în cel al băiatului, fapt care elimină ipoteza iniţială că tinerii s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului, şi acesta ar fi fost motivul pentru care au căzut.

  Dosarul de cercetare a fost finalizat şi transmis Parchetului, cu propunere de clasare. Concluziile poliţiştilor confirmă ipoteza iubitei tânărului Dragoş Vârlan, care a vorbit cu jurnaliştii „Ziarului de Iaşi“ imediat după producerea tragediei. Ea a spus că iubitul ei, Dragoş Vârlan, era ieşean la origine şi de patru ani se stabilise în Timişoara. De sărbători, acesta obişnuia să se întoarcă la Iaşi pentru a-şi vizita părinţii. În seara fatidică, Dragoş i-a făcut o vizită Anei Ungureanu, o veche prietenă comună, iar cei doi au fumat mai multe ţigări confecţionate din tutun brut şi şi-au pus vin în pahare. Poliţiştii au găsit alcool în apartamentul fetei, dar şi mai multe mucuri de ţigări aruncate.

  Continuarea pe Ziarul de Iasi

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet