More

  Balul Bobocilor la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pașcani

  Array

  Sute de tineri de liceu de la școlile din Pașcani au participat vineri după-amiază la primul bal al Bobocilor din localitate, organizat anul acesta de Liceul Teoretic ”Miron Costin”, având parte atât de reprezentația bobocilor, care s-au întrecut pentru obținerea titlurilor de Miss și Mister, dar și de un concert susținut de artistul în vogă, SPEAK. Cei mai mulți dintre ei au continuat distracția la un club din oraș până târziu în noapte.
  Vineri după-amiază a avut loc începând cu orele 16.00, primul bal de anul acesta dedicat bobocilor din ciclul superior de învățământ, organizat de elevii claselor a XII-a de la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pașcani, la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu”.

  Cele 10 perechi înscrise în concurs au avut de parcurs trei probe, la care participanții au fost punctați individual de către membrii juriului: proba de prezentare, cea de aptitudini și mult așteptata probă surpriză, la care elevii au trebuit să dea dovadă de creativitate și imaginație.

  Dintre toți bobocii care s-au remarcat în mod deosebit, primind notele cele mai mari și titlul de Miss și Mister Boboc, au fost Bianca Ciurlică și Codrin Hărățu, iar premiul de popularitate a fost adjudecat de Rachela Diaconu și Nicolae Rotaru.
  rsz_12183866_10205234245196314_2736733863055268697_o
  Momentele artistice din cadrul Balului Bobocilor au fost susținute de Andrei Bordeianu și de elevii talentați ai trupei ”Fenomenalii”, care au prezentat fragmente de teatru în pauzele dintre probe.

  Precizăm că balul a durat în jur de 3 ore, după care publicul, format în mare parte din elevi de liceu, a avut parte de un recitalul susținut de SPEAK, artistul băcăuan, care s-a afirmat cu ani în urmă alături de Alex Velea. După concert, a avut loc și un after party organizat cu ocazia aceluiași eveniment la localul ”Pabo Sports”, iar buna dispoziție a fost întreținută prin muzică de pterecere de către frații Dominte și de Andrei Bordeianu.

  rsz_12182143_10206923343315292_1736077953_n

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI