22.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Miss Moldova este pășcăneanca Alexandra Iamandii

Miss Moldova este pășcăneanca Alexandra Iamandii

Fete frumoase, talentate, emoții, lacrimi, bucurie și multe aplauze. Acestea au fost ingredientele pentru un concurs de frumusețe, din Moldova, ce a avut loc la Pașcani. Cea mai cea din Pașcani este Alexandra Iamandii, elevă la un liceu din Pașcani. Premiile oferite de organizatori au constat în excursii la mare, ședințe foto,  taloane valorice pentru a cumpăra produse cosmetice.

13 tinere frumoase au participat la concursul de frumusețe organziat de Miss TV România, la Pașcani. Fetele, din Pașcani, Suceava sau Republica Moldova au urcat pe scenă, chiar dacă au fost emoționate, au demonstrat că pot fi dezinvolte.

După aproape două ore de concurs s-au ales cele mai frumoase fete, datorită fizicului, ținutelor, aptitudinilor și mai ales că au “prins” la public. Unul dintre titluri a fost câștigat de pășcăneanca Alexandra Iamandii, în varsta de 17 ani, eleva la Colegiul CF “Unirea” din Pașcani. Ea a fost desemnata ”Miss Superstar Moldova”.

Celelalte doua premii au fost câștigate de Laura Pânescu în vârstă de 17 ani, din Tecuci și Tatiana Grișca în vârstă de 22 ani, din Republica Moldova, studentă la Iași.

Ele au primit diplome și premii în bani precum și câte o vacanță de o săptămână la mare, susțin organizatorii.

Juriul a fost format din reprezentanții Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani dar și de Liviu Sorinel de la Miss TV România, unul dintre organizatorii evenimentului.

Evenimentul a avut loc în seara zilei de vineri, 17 februarie, începând cu orele 18:00. La concurs s-au inscris 13 tinere, sase dintre ele din Pascani, care au sustinut trei probe: defilare, tinuta de seara si body.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow