More

  MISCAREA ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ!

  Array

  MISCAREA ÎNSEAMNĂ VIAȚĂ!

  Fiind un succes de fiecare dată, evenimentul ce invită lumea la mișcare pentru că sportul înseamnă viață a avut loc și în această după amiază unde elevii și profesorii au ascultat de instructorul de sport și au făcut întocmai mișcările spuse. Pe lângă energia și buna dispoziție ce le-au transmis, cei prezenți spun că evenimentul sportiv este de bun augur.

  De la mic la mare, sute de persoane s-au adunat în curtea Liceului “Miron Costin” din Pașcani, loc unde au spus prezent unei noi ediții a evenimentului sportiv “Mișcarea înseamnă viață”.

  Având mai multe ediții pe an, organizatorul, profesorul Andrei Doroftei a adus din nou energie elevilor și profesorilor de la școala gazdă dar și partenerilor de la Școala Specială Pașcani alături de prichindeii de la Grădinițele nr 3 și 6 din oraș.

  Intrarea a fost liberă iar cei prezenți s-au bucurat de câteva minute de mișcare. Ei s-au declarat mulțumiți și bucuroși că astfel de evenimente au loc, mai ales la școală.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet