25.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 13, 2022
Array

Mișcarea înseamnă viață – Sute de persoane au făcut sport în sincron

Mișcarea înseamnă viață – Sute de persoane au făcut sport în sincron

Aproape o mie de persoane, de la cei mai mici până la profesori au făcut mișcare, în aer liber, în același timp, pe muzică și mai ales pe vremea frumoasă de afară. Costumați sport și chiar în culorile mărțișorului, fix la 11:30, curtea școlii a duduit de muzică. Imaginile văzute de sus, fac tot deliciu.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Cu mic cu mare, de la grădiniță și până la cel mai dur profesor, sute de persoane au spus prezent activității “Mișcarea înseamnă viață”. Exercițiile de încălzire făcute corect sau cu stângăcie au mai dezmorțit școlarii dornici de mișcare pe muzică.

Inițiatorul și organizatorul evenimentului, profesorul de educație fizică și sport, Andrei Doroftei a fost prezent pe scenă chiar dacă are un picior în gips.

Evenimentul ce a avut loc în curtea Liceului Teoretic „Miron Costin” Pașcani s-a petrecut pe o durată de o oră, în intervalul 11:30 – 12:30 și este unul cu tradiție, iar de la ediție la ediție sunt cât mai mulți participanți.

Se știe că mișcarea este bună nu doar pentru sănătatea fizică, ci și pentru cea mintală. Una dintre consecințele efortului fizic prelungit este oprirea, cel puțin provizorie, a fluxului angoaselor și grijilor. După 30 de minute de sport, apar gândurile pozitive, chiar creative. Este vorba de efectul de bună dispoziție, care modifică circulația sângelui, cu ajutorul hormonilor care stimulează psihicul.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow