24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

„Mișcarea înseamnă viață” la Școala Specială din Pașcani

elefant.ro
creditprime.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
credius.ro
creditfix.ro
fashiondays.ro
answear.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Zeci de copii și profesori de la Școala Specială din Pașcani au făcut astăzi mișcare în aer liber. Pe ritmurile muzicii, elevii au făcut întocmai exercițiile fizice spuse și arătate de un profesor de educație fizică și sport. Ora de sport a fost pe placul tuturor și speră că o să se repete cât de curând.

Proiectul “Mișcarea înseamă viață” a ajuns și la Școala Specială din Pașcani. Profesorul de educație fizică și sport, Andrei Doroftei a fost cel care a stat în fața lor și le-a arătat ce trebuie să facă. Cei prezenți în curtea unității de învățământ s-au arătat foarte mulțumiți și abia așteaptă următoare activitate.

Inițiativa de a face sport în aer liber a venit din partea profesorului Cătălin Condrea. Aceasta este un prim pas pentru o activitatea mai mare ce va avea loc pe Stadionul Municipal.

Specialiștii spun că o activitate fizică regulată îmbunătățește starea de spirit, combate bolile cronice, ajută la menținerea controlului asupra greutății, întărește sistemul cardiovascular, oferă un somn liniștit, poate fi distractiv, este o nouă ocazie de socializare și sporește încrederea în sine.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI