13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

Mișcarea înseamnă viață la Școala Specială din Pașcani

Mișcarea înseamnă viață la Școala Specială din Pașcani

 Mișcarea înseamnă viață! Vremea frumoasă de astăzi a adunat peste 150 de copii de toate vârstele la Școala Specială din Pașcani. La evenimentul mult dorit de elevi și profesori s-au alăturat și o parte din partenerii unității de învățământ. Astfel, curtea școlii a devenit neîncăpătoare pentru toți participanții la o nouă ediție a evenimentului – Mișcarea înseamnă viață.

Mișcarea înseamnă viață la Școala Specială din Pașcani. Evenimentul sportiv a adunat și de această dată peste 150 de persoane, elevi și profesori, la a face sport în aer liber, sub coordonarea unor specialiști.

Pe ritmurile muzicii și după cum spuneau antrenorii să facă mișcările, elevii de la Școala Specială dar și partenerii de la Liceul “Miron Costin” și Școala din Lunca Pașcani alături de volunatri și profesori au făcut jumătate de oră de sport.

Directorul școlii gazdă, profesorul Cătălin Condrea, spune că acest eveniment este util și folositor copiilor cu deficiențe – de la beneficii cum ar fi sportul până la socializare și divertisment.

Menționăm că evenimentul s-a desfășurat datortiă profesorul Andrei Doroftei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow