More

  “Mișcarea înseamnă viață” la Pașcani

  Array

  Invitaţie la mişcare lansată de elevii Liceului ”Miron Costin” din Paşcani. Împreună cu profesorii coordonatori tinerii au organizat un eveniment caritabil “Mişcarea înseamnă Viaţă” programat pentru acest sfârşit de săptămână.

  Mai exact, duminică 12 iunie, începând cu ora 14.00 toţi păşcănenii de toate vârstele sunt aşteptaţi pe Stadionul Municipal să facă mişcare pentru viaţă. Timp de câteva ore participanţii vor învaţa să danseze zumba, arte marţiale şi să urmărească un program de pregătire a jandarmilor.

  De asemenea cei mici sau copii cu nevoi speciale vor putea participa gratuit la ateliere de fotbal sau baschet. În cadrul evenimentului vor exista două urne, unde, păşcănenii mai darnici pot face donaţii pentru doi tineri, elevi ai liceului care suferă de boli grave.

  La sfârşit toţi participanţii, pe baza unui bon primit la intrare vor participa la o tombolă. Premiile puse la bătaie sunt 2 biciclete dar şi 50 tricouri personalizate cu logo – ul “Mişcarea înseamnă viaţă”.

  Cei care doresc să participe trebuie să fie îmbrăcaţi în echipament sportiv, cu încălţăminte uşoară şi să aibă o sticlă de apă la ei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI