More

  „Mișcarea înseamnă viață” la Pașcani

  Array

  Sute de pășcăneni au făcut mișcare și au câștigat. O nouă ediție a evenimentului sportiv ”Mișcarea înseamnă viață” a mobilizat 800 de persoane de toate vârstele care au făcut antrenament funcțional, zumba și arte marțiale îndrumați de specialiști.

  După o oră de antrenamente pasionați de fotbal, volei, gantere sau circuit în forță și-au demonstrat priceperea la atelierele organizate.

  Și copii cu nevoi speciale au făcut ieri mișcare. Voluntarii Asociației ”Șansa 2000” s-au jucat cu micuții și au desfășurat activități în funcție de necesitățile fiecărui participant.

  La sfârșitul evenimentului s-a organizat o tombolă ce a avut ca premii 50 tricouri personalizate, 5 selfie stick -uri, 4 rucsacuri și două biciclete.

  Evenimentul sportiv ”Mișcarea înseamnă viață” a avut loc ieri, 25 iunie, începând cu ora 16.30 pe Stadionul Municipal din Pașcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI