11.5 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

„Mişcarea înseamnă viaţă” – aproape 3 mii de lei s-au strâns

150 de persoane cu vârste diferite nu au rămas indiferente la activitatea sportiv – caritabilă „Mişcarea înseamnă viaţă” ce a avut loc duminică după amiază, 8 noiembrie,  pe stadionul din Paşcani. Banii strânşi vor fi donaţi celor doi elevi bolnavi de leucemie de la Colgiul CF Unirea, dar şi celor care sunt internaţi în spitalele din Bucureşti, victime ale incendiului din clubul Colectiv.

miscarea inseamna viata

Pe parcursul unei ore, 150 de păşcăneni au făcut mişcare fizică şi au donat din puţinul lor, bani. Ediţia de duminică, 8 noiembrie, „Mişcarea înseamnă viaţă” a avut şi scop caritabil. Suma strânsă a fost de 2.815 lei.

În mod egal, banii au fost depuşi în conturi către victimile ce sunt în spitale în urma incidentului de la Clubul Colectiv, din Bucureşti –  Campania “Nouă ne pasă, împreună dăruim speranţa” declanşată de Pro Tv şi Crucea     Roşie şi pentru doi elevi bolnavi de leucemie de la Colegiul Tehnic de Cai Ferate Unirea Pașcani.

Pentru organizarea acestui eveniment, a fost nevoie de 40 de voluntari de la şcolile din oraş. Delia transmite celor care nu au ajuns la activitate că au avut multe de pierdut, de la mişcare până la socializare.

Coordonatul activităţii sportiv – caritabile „Mişcarea înseamnă viaţă” este profesorul de educaţie fizică şi sport Andrei Doroftei ce preda la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Paşcani, alături de Asociaţia ROIS – Ready to Open Intercultural Spaces.

Realizarea întregului eveniment a fost posibil datorită parteneriatelor încheiate cu Liceul Teoretic “Miron Costin” Paşcani, Primăria Paşcani şi Clubul Sportiv Municipal Paşcani. Menţionăm că evenimentul a început cu o slujba religioasă oficiată de preoţii pășcăneni Pavel Postolachi şi Dumitru Cristea.

Materialul video în cadrul buletinului de știri INFOBIT.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow