19.1 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Mișcare și distracție în Pașcani

Săptămâna mobilității europene va fi marcată și la Pașcani prin numeroase activități sportive. Astfel, ziua de sâmbătă se anunță una plină de mișcare și distracție. Organizatorii invită pășcănenii, de la mic la mare, în centrul orașului, pentru concursuri – de la desene pe asfalt până la cele de biciclete, role sau tenis de masă.

Startul se dă sâmbătă dimineața începând cu ora 10 în centrul orașului Pașcani, în Piața “Sadoveanu” atunci când copiii pot participa la concursul de desene pe asflat. Organizatorii dau asigurări că toți participanții vor fi premiați.

Evenimentele se vor tine lanț până la ora 14.00. Pășcănenii pot să se distreze și să facă mișcare. Astfel vor fi competiții cu biciclete, role, trotinete, tenis de masă. Mai mult, organizatorii au pregătiti și surprize pentru participant. Vor fi pregătite diferite jocuri.

Parteneri la această acțiune este primăria Pașcani și Casa Municipală de Cultură. Administrația locală asigură partea de finanțare pentru premiile ce vor fi acordate participanților.

În perioada 16 – 22 septembrie 2014, în mai multe oraşe din întreaga lume au loc evenimente dedicate mobilităţii urbane în cadrul cele de-a 13-a ediţii a Săptămânii europene a mobilităţii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow