17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Miruna și Mihnea cei mai frumoși, talentați și apreciați boboci de la „Miron Costin”. Artistul Shift a încins atmosfera FOTO – VIDEO

Miruna și Mihnea cei mai frumoși, talentați și apreciați boboci de la „Miron Costin”. Artistul Shift a încins atmosfera FOTO – VIDEO

Atmosferă de film au creat elevii și profesorii de la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pașcani la ediția din acest an a Balului Bobocilor. După aproape două ore de distracție, juriul a decis – Miruna și Mihnea au reușit să bifeze punctajul maxim la cele trei porbe propuse, astfel, ei au fost declarați MISS și MISTER. Evenimentul s-a încheiat cu un concert pe placul adolescenților, susținut de artistul gălățean Shift. 

Ediția din 2016 a Balului Bobocilor al Liceului Teoretic „Miron Costin” Pașcani a venit cu multe surprize pentru cei prezenți în sală. Tema balului a fost „Seară de film”. Pe scenă, bobocii au jucat roluri din filme românești dar si străine. Astfel, cei 20 de boboci de clasa a IX a au fost nea Mărin miliardaru’ sau personajul adolescenților Harry Potter, aceasta fiind și proba de prezentare a fiecărui concurent.

La a doua probă, bobocii și-au arătat aptitudinile, ba au dansat, ba au cântat sau jucat în fragmente din piese de teatru sau mișcări din Qwan Ki Do.

O probă pe placul, mai ales al publicului, a fost proba surpriză. Elevii au extras un bilet din bol și trebuia să facă întocmai ce era scris acolo. Aceste momente au stârnit hohote de râs.

În pauzele dintre probe, interpretele Elena Nemțanu și Cristina Isticioaia au cântat pentru cei prezenți. Nu au lipsit nici momentele de dans.

Aproape de ora 18:00 s-au strigat premianții. Este vorba despre Carmen Hroștea și Flavian Ciocoiu care au fost favoriții publicului fiind aleși MISS și MISTER POPULARITATE, iar Miruna Ancuța și Mihnea Hărățu au primit coroana de MISS și MISTER BOBOC.

Ei au primit cadouri din partea organizatorilor și sute de felicitări din partea colegilor, familiei și prietenilor.

Balul s-a încheiat cu un concert de aproape o oră susținut de artistul Shift.

Prezentatorii evenimentului au fost Elena Cristina Isticioaia, castigătoarea Miss boboc cu patru ani in urma, și Manuel Ghilan.

Balul a avut loc în sala de spectacole a Casei de Cultură Mihail Sadovenu din Pașcani vineri, 28 octombrie, de la orele 16:00. Prețul unui bilet de acces la eveniment a fost de 25 lei.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow