More

  Miroslovesti: O drujba, solutia unui tanar de a face rost de bani

  Array

  Masina politie mediul ruralS-a apucat de golanii, desi nu a trecut de majorat. Un minor din Miroslovesti a ajuns pe mana politistilor dupa ce a furat o drujba din curtea unui localnic. Baiatul, in varsta de 17 ani, nu a mai apucat sa vanda bunul si a fost prins la scurt timp de la comiterea furtului.

  Fapta comisa s-a petrecut in seara zilei de 16 martie, cand Razvan Paiu a sarit gardul locuintei lui Costica Sahleanu, in varsta de 30 de ani. Minorul a ochit o drujba marca Stihl intr-o anexa, a pus-o pe umar si a fugit pe o ulita din sat. Proprietarul a auzit galagie in spatele casei si a observat imediat ca i-a disparut drujba in valoare de 1.000 de lei.

  Acesta a sesizat furtul prin 112, iar la fata locului a aparut o patrula a Politiei Pascani. In scurt timp de la apel, agentii l-au identificat pe minor, iar in prezent acesta este cercetat in stare de libertate pentru infractiunea de furt calificat.

  Daca va fi gasit vinovat, pentru greseala facuta, tanarul risca o amenda penala sau chiar pedeapsa cu inchisoarea. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet