30.8 C
Paşcani
marți, iunie 28, 2022
Array

MIROSLOVESTI: Fiii agatau fete, mama lor le punea „la produs”

Toti membrii retelei de prostitutie din zona Pascani au fost condamnati definitiv.
Verdict final in cazul unei iesence acuzate de trafic de persoane. Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei au decis sa o condamne definitiv pe Liliana Vieru, intr-un dosar in care au mai fost deja condamnate alte patru persoane, doua dintre acestea fiind fiii traficantei. Astfel, Liliana Vieru va sta dupa gratii pentru urmatorii sase ani si opt luni. Aceeasi pedeapsa au primit-o si fii sai, Doita Mihaita Vieru, de 20 de ani, si Liviu Cicea, de 22 de ani. In acelasi dosar, Costel Iftode, de 20 de ani, a primit un an de inchisoare cu suspendare, iar Dragos Amaritei, de 32 de ani, un an si jumatate, tot cu suspendare.

Potrivit procurorilor, reteaua de trafic de persoane era condusa de Liliana Vieru, care ii avea ca subalterni directi pe cei doi fii ai sai. Doita Vieru le determina pe victime sa se indragosteasca de el, dupa care le aducea la domiciliul sau din Miroslovesti. Patru fete au fost transformate in prostituate de membrii retelei. Ele erau obligate sa isi vanda corpul atat la domiciliul inculpatilor, cat si in doua moteluri din Pascani.

Anchetatorii au mentionat ca, doar de pe urma unei victime, traficantii ar fi obtinut in mai putin de jumatate de an un profit de 37.500 de lei. Cand fetele voiau sa fuga, erau lovite de inculpati. Una dintre ele a fost legata cu un cablu de maini si de picioare si agatata de un cal. Inculpatii au amenintat-o atunci ca, daca va incerca vreodata sa fuga, o vor lega in acelasi mod si vor elibera animalul.

Sursa Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow