More

  Miroslovești: A profitat de bunătatea oamenilor și a dispărut cu 8.100 de lei

  Array

  Politie Sectia 6 Rurala PascaniSi-au facut mila de el si au ramas fara economiile de o viata. Aceasta este patania unor batrani din comuna Miroslovesti, care, binevoitori, au chemat un tanar din localitate sa ii ajute la treburile din gospodarie. Dupa ce a vazut ca oamenii au incredere in el, baiatul a profitat de neatentia acestora si stiind unde isi tin economiile, s-a facut nevazut cu peste 81 de milioane de lei vechi.

  Fapta a fost sesizata de fiul batranilor, duminica, 8 aprilie, iar la scurt timp politistii l-au identificat pe hot.

  In cursul zilei de sambata, Gabriel Asofiei, in varsta de 20 de ani, s-a deplasat la locuinta familiei Gust, cu scopul de a face rost de bani. Dupa ce a purtat o discutie cu proprietara casei, tanarul s-a facut ca pleaca dar intr-o fractiune de secunda s-a furisat in locuinta. Deoarece in trecut i-a ajutat pe batrani la treburile din gospodarie, hotul stia unde acestia isi tin economiile si a fugit cu suma de 8.100 de lei.

  Consatenii care il cunosteau pe baiat au intrat la banuieli cand l-au vazut ca arunca cu bani in stanga si in dreapta, mai intai la un magazin din sat unde a lasat cateva sute lei pe niste haine iar mai apoi la discoteca. Dupa ce au aflat de patania batranilor, acestia au anuntat autoritatile.

  Oamenii legii au reusit sa recupereze de la tanar suma de 6.600 de lei pe care a restituit-o pagubasilor.

  Hotul risca sa isi petreaca urmatorii 15 ani dupa gratii daca va fi gasit vinovat pentru infractiunea de furt calificat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet