21 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Miros insuportabil pentru locatarii unui bloc, dintr-o garsonieră unde a fost găsit un mort

Situatie ingrozitoare pentru cativa locatari din blocul C6 de pe strada Vatra, nr.59, Pascani. De cateva zile, acestia nu mai pot sta in propriile locuinte din cauza mirosului greu de suportat ce provine de la o garsoniera aflata la etajul 3. Motivul este ingrozitor: conform celor spuse de oameni, la inceputul saptamanii, proprietarul a fost gasit mort in stare de putrefactie. Cadavrul a fost ridicat de oamenii legii, insa din locuinta continua sa iasa un miros puternic foarte urat.

Doamna Rodica locuieste exact deasupra garsonierii cu pricina, la etajul 4, iar ultimele doua zile au fost un cosmar pentru ea si fiul sau. Nu mai poate sta cu fereastra deschisa, pentru in casa patrunde un miros specific putrefactiei.

Si nu este singura vecina care se confrunta cu aceasta problema. Lacramioara a plecat din propria garsoniera, la rude, pentru a scapa de aceasta situatie.

Singura cale pentru rezolvarea acestui caz este ca locatarii sa faca o sesizare catre Directia de Sanatate Publica Iasi. In consecinta, la locul indicat se va deplasa o echipa care va face o ancheta ce va ajunge pentru solutionare la autoritatile locale din Pascani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow