More

  Miros insuportabil pentru locatarii unui bloc, dintr-o garsonieră unde a fost găsit un mort

  Array

  Situatie ingrozitoare pentru cativa locatari din blocul C6 de pe strada Vatra, nr.59, Pascani. De cateva zile, acestia nu mai pot sta in propriile locuinte din cauza mirosului greu de suportat ce provine de la o garsoniera aflata la etajul 3. Motivul este ingrozitor: conform celor spuse de oameni, la inceputul saptamanii, proprietarul a fost gasit mort in stare de putrefactie. Cadavrul a fost ridicat de oamenii legii, insa din locuinta continua sa iasa un miros puternic foarte urat.

  Doamna Rodica locuieste exact deasupra garsonierii cu pricina, la etajul 4, iar ultimele doua zile au fost un cosmar pentru ea si fiul sau. Nu mai poate sta cu fereastra deschisa, pentru in casa patrunde un miros specific putrefactiei.

  Si nu este singura vecina care se confrunta cu aceasta problema. Lacramioara a plecat din propria garsoniera, la rude, pentru a scapa de aceasta situatie.

  Singura cale pentru rezolvarea acestui caz este ca locatarii sa faca o sesizare catre Directia de Sanatate Publica Iasi. In consecinta, la locul indicat se va deplasa o echipa care va face o ancheta ce va ajunge pentru solutionare la autoritatile locale din Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI