15.8 C
Paşcani
marți, septembrie 27, 2022
Array

Mirel Manea Band – spectacol cu casa închisă

- Advertisement -

Artistul Mirel Manea împreună cu orchestra au reuşit să umple sala de spectacole a Casei de Cultură din Paşcani până la refuz. Deşi nu susţin pentru prima dată spectacole la Paşcani, melodiile din filme cunoscute, dar şi hiturile actuale au reuşit să „trezească” publicul şi chiar să-l facă a cânta și dansa. Spre sfârşitul spectacolului, ei şi-au anunţat şi următorul program din luna decembrie, unde vor fi invitaţi şi artişti consacraţi ai ţării.

mirel manea
Trompetistul botoşănean Mirel Manea a fost prezent, din nou, pe scena Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani împreună cu orchestra.

Ei au cântat celor peste 300 de persoane de toate vârstele venite să urmărească spectacolul muzical. Piesele din program au fost variate şi pentru toţi cei prezenţi.

Din program nu au lipsit şi hiturile actuale, dar şi cele mai iubite melodii – Don’t worry be happy, Je t’aime, Que Sera, Sera, Do Re Mi sau Let it Snow.

Păşcănenii prezenţi la eveniment au aplaudat fiecare interpretare a orchestrei conduse de Mirel Manea.

Evenimentul de marţi seara a făcut parte din cadrul activităţilor propuse de conducere Casei de Cultură din Paşcani pentru luna noiembrie – luna culturii.

Mirela Mane este un artist care a cântat la Vatican pentru Papa Ioan Paul al II-lea şi pentru marea de oameni strânsă în piaţa San Pietro. Artistul născut la Botoşani a cântat pe mai multe sceni mari ale lumii cu muzicanţi cunoscuţi, de exemplu cu naistul Gheorghe Zamfir, Orchestra Catedralei Murialdo din Milano şi în Grande Orchestra Di Fiatti Salerno. De asemenea, a cântat şi sub bagheta maestrului Fiorangelo Orsini, la festivalurile de la Nice şi Cannes.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

ELEVII PASCANENI, PUSI PE DRUMURI PENTRU ABONAMENTELE GRATUITE

  Nemultumiri in randul elevilor si parintilor din Pascani in...

Testări gratuite pentru prevenirea cancerului de col uterin, la Stolniceni Prăjescu

Caravana Institutului Regional de Oncologie din Iași pentru testări...

Mai mulți bani pentru noaptea de Revelion, la Pașcani

Primăria Municipiului Pașcani vrea să cheltuie 134.000 de lei...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow