More

  Mirel Manea Band – spectacol cu casa închisă

  Array

  Artistul Mirel Manea împreună cu orchestra au reuşit să umple sala de spectacole a Casei de Cultură din Paşcani până la refuz. Deşi nu susţin pentru prima dată spectacole la Paşcani, melodiile din filme cunoscute, dar şi hiturile actuale au reuşit să „trezească” publicul şi chiar să-l facă a cânta și dansa. Spre sfârşitul spectacolului, ei şi-au anunţat şi următorul program din luna decembrie, unde vor fi invitaţi şi artişti consacraţi ai ţării.

  mirel manea
  Trompetistul botoşănean Mirel Manea a fost prezent, din nou, pe scena Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani împreună cu orchestra.

  Ei au cântat celor peste 300 de persoane de toate vârstele venite să urmărească spectacolul muzical. Piesele din program au fost variate şi pentru toţi cei prezenţi.

  Din program nu au lipsit şi hiturile actuale, dar şi cele mai iubite melodii – Don’t worry be happy, Je t’aime, Que Sera, Sera, Do Re Mi sau Let it Snow.

  Păşcănenii prezenţi la eveniment au aplaudat fiecare interpretare a orchestrei conduse de Mirel Manea.

  Evenimentul de marţi seara a făcut parte din cadrul activităţilor propuse de conducere Casei de Cultură din Paşcani pentru luna noiembrie – luna culturii.

  Mirela Mane este un artist care a cântat la Vatican pentru Papa Ioan Paul al II-lea şi pentru marea de oameni strânsă în piaţa San Pietro. Artistul născut la Botoşani a cântat pe mai multe sceni mari ale lumii cu muzicanţi cunoscuţi, de exemplu cu naistul Gheorghe Zamfir, Orchestra Catedralei Murialdo din Milano şi în Grande Orchestra Di Fiatti Salerno. De asemenea, a cântat şi sub bagheta maestrului Fiorangelo Orsini, la festivalurile de la Nice şi Cannes.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI