More

  Mirel Lazar, noul viceprimar al comunei Tatarusi

  Array

  Comuna Tatarusi are de saptamana trecuta un nou viceprimar. Cel de-al doilea om de la conducere a fost ales intr-o sedinta a Consiliului Local, cu unanimitate de voturi. Este vorba despre Mirel Lazar, profesor cu o experienta de 36 de ani in invatamant. Noul ales local isi propune sa continue proiectele avute de fostul viceprimar si sa faca o echipa buna cu edilul comunei pentru dezvoltarea comunitatii.

  Mirel Lazar este noul viceprimar al comunei Tatarusi. In sedinta de Consiliu Local, de vineri, 14 iulie, alesii au votat in unanimitate noua punere in functie. Cel de-al doilea om din conducerea comunei este sustinut si de edilul, Costel Iosub, care isi doreste sa faca echipa buna pentru dezvoltarea localitatilor.

  Noul viceprimar isi propune ca in mandatul lui, ce va dura pana in anul 2020, sa continue sau sa initieze proiecte, care sa vina in ajutorul tatarusenilor.

  Mentionam ca Mirel Lazar a absolvit Liceul Pedagogic “Vasile Lupu” din Iasi, iar in perioada 2005-2008, a studiat “Pedagogia Invatamantului Scolar si Prescolar” la o universitate din Bucuresti. Preda de 36 de ani, iar in ultimii sapte, este cadru didactic coordonator la Scoala Pietrosu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet