13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Mirel Lazar, noul viceprimar al comunei Tatarusi

Comuna Tatarusi are de saptamana trecuta un nou viceprimar. Cel de-al doilea om de la conducere a fost ales intr-o sedinta a Consiliului Local, cu unanimitate de voturi. Este vorba despre Mirel Lazar, profesor cu o experienta de 36 de ani in invatamant. Noul ales local isi propune sa continue proiectele avute de fostul viceprimar si sa faca o echipa buna cu edilul comunei pentru dezvoltarea comunitatii.

Mirel Lazar este noul viceprimar al comunei Tatarusi. In sedinta de Consiliu Local, de vineri, 14 iulie, alesii au votat in unanimitate noua punere in functie. Cel de-al doilea om din conducerea comunei este sustinut si de edilul, Costel Iosub, care isi doreste sa faca echipa buna pentru dezvoltarea localitatilor.

Noul viceprimar isi propune ca in mandatul lui, ce va dura pana in anul 2020, sa continue sau sa initieze proiecte, care sa vina in ajutorul tatarusenilor.

Mentionam ca Mirel Lazar a absolvit Liceul Pedagogic “Vasile Lupu” din Iasi, iar in perioada 2005-2008, a studiat “Pedagogia Invatamantului Scolar si Prescolar” la o universitate din Bucuresti. Preda de 36 de ani, iar in ultimii sapte, este cadru didactic coordonator la Scoala Pietrosu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow