More

  Mirceşti: O bătrână a murit în toaletă

  Array

  Wc curteSfarsit tragic pentru o batrana din comuna Mircesti. Femeia in varsta de 75 de ani a fost gasita fara suflare, de catre rude, chiar in toaleta locuintei.

  In zadar, a fost solicitat sprijinul unei ambulante prin serviciul de urgenta 112, deoarece medicii sositi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

  Duminica, in jurul orelor 11:00, rudele au intrat la banuieli cand au vazut ca femeia nu se mai intoarce de la wc-ul din curte. Vazand ca batrana nu raspunde in niciun fel, acestia au intrat si au descoperit-o pe varstnica fara suflare.

  Potrivit personalului medical de pe ambulanta, cel mai probabil pacienta a suferit un infarct intrucat se stia cu afectiuni cardiace.

  Politia Pascani nu a deschis un dosar penal de moarte suspecta in acest caz deoarece medicul de familie a eliberat certificatul constatator de deces.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cuplurile de aur din Moțca vor fi premiate de administratia locală

  Desi traim vremuri grele, cu o pandemie care ne-a schimbat vietile, administratia locala din comuna Motca nu a uitat de cuplurile de aur din...

  Platforme pentru colectarea gunoiului,  fara proiect si autorizatie

  Administratia locala din Pascani a finalizat lucrarile de amenajare a doua platforme pentru colectarea selectiva a gunoiului menajer, in cadrul unui program pilot anuntat...

  Cum vor circula autobuzele de Ziua Nationala

  Operatorul pascanean de transport public local  a anuntat modificari in programul curselor pentru zilele de 30 Noiembrie si 1 decembrie a.c.. Chiar daca sunt...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI