4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Miracolul Nașterii Domnului, eveniment organizat de Colegiul „Mihail Sadoveanu” – VIDEO

Catedra de religie Ortodoxă a Colegiului Național “M. Sadoveanu”-Pașcani, a organizat astazi 18 decembrie, incepand cu orele 15.30, manifestărea cultural- religioasă ”Miracolul Nașterii Domnului”, în sediul Protopopiatului Pașcani și a constat în conferința religioasă „Întruparea Fiului lui Dumnezeu – rodul celei mai mari iubiri”, susţinută de pr. prof. dr. Bogdan Racu, inspector în cadrul Sectorului învăţământ al Arhiepiscopiei Iaşilor.

MIRACOLUL 3

MIRACOLUL 1

Tot cu acestă ocazie a avut loc și lansarea primului număr al Revistei “Calea spre Lumină”, de specialitate Ortodoxă a Colegiului Național “M. Sadoveanu”- Pașcani, ediție specială de Crăciun.

MIRACOLUL 2

Activitatea a continuat cu prezentarea șezătorii literar-religioasă: „Asta-i datina străbună”- ediția I și a fost susținută de un grup de elevi ai Colegiului, având drept scop promovarea tradiţiilor populare străbune şi trezirea în sufletele elevilor a interesului şi a dragostei pentru folclorul naţional.

În cadrul acestei manifestări a fost realizată si o expoziţie de costume populare şi obiecte tradiţionale precum și o expoziţie de icoane și felicitări realizate de elevii colegiului din Pascani.
Evenimentul s-a desfasurat in colaborare cu Protoieria Pașcani și Casa de Cultură“M. Sadoveanu”-Pașcani. ziarulorizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow