Slider

Minutul de sănătate. Hai la sală!

După cum v-am obișnuit deja, vă prezentăm și astăzi câteva exerciții fizice ce pot fi făcute acasă sau să veniți la sală pentru a lucra corpul într-un mod armonios. Așadar de pe lista ce trebuie făcut nu lipsesc genuflexiunile simple sau făcute la aparate speciale pentru sprijin dar și pentru cei care deja merg regulat la sală și își cunosc corpul – tracțiuni la bară care implică tot mușchii spatelui, acesta fiind un exercițiu greu. – Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

Este important să facem mișcare, cât mai multă pentru că pe lângă modelarea frumoasă a corpului o sa avem si o sănătate mai bună și chiar încredere. La sala de sport, instructorul Radu ne propune două tipuri de exerciții, pentru începători dar și pentru avansați. Așadar ce spuneți de câteva genuflexiuni făcute în orice moment al zilei?

 

Pentru cei care lucrează deja la propriu corp de ceva vreme în sălile de forță sau de fitness, puteți încerca și acest timp de exercițiu – tracțiune la bară.

 

Menționăm că pentru a avea un corp frumos sau chiar a slăbi câteva kg sau în centimetri trebuie să fiți foarte atenți și la alimentație.

Slider