6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Minunea de pe stradă Fântânele. Asfalt după zeci de ani de promisiuni

Minunea de pe stradă Fântânele. Asfalt după zeci de ani de promisiuni. Locuitorii de pe stradă Fântânele şi-au făcut cruce astăzi, la asfalt! Nici un locuitor din zona nu a mai avut speranţa ca această stradă să fie asfaltată complet şi mai ales să fie făcute şi trotuarele. Ei spun că Dumnezeu s-a uitat şi pe strada lor.

BARBAT FANTANELE

Mai în glumă mai în serios, o femeie, trecută de vârstă a doua, a spus că poate fi dusă fără probleme la cimitir, mai ales că acum stradă este că-n palmă.

ASFALTARE FANTANELE

Circulaţia în zona a fost închisă azi dimineaţă pentru traficul de maşini, iar muncitorii au început să lucreze pe un sens de mers al străzii, mai exact de la intersecţia cu strada Dragoş Vodă pana la Gării. Sunt însă şi maşini care nu ţin cont de semnele de circulaţie.

Asa ca, soferii sunt rugaţi să respecte semnele de circulaţie, să nu mai circule pe acolo atat timp cant se lucreaza.

ASFALT FANTANELE

Stradă Fântânele din Paşcani era una dintre cele mai distruse străzi din Municipiu şi modernizarea şi reabilitarea ei face parte din Planul Integrat de Dezvoltare Urbană, dată finalizării construcţiei urmând să fie trminata, conform graficului, pe 27 iulie a.c.

PAVELE TROTUAR FANTANELE

Circulaţia va fi închisă pe strada Fatanele şi în următoarele zile, timp în care muncitorii vor termină de pavat trotuarele şi de turnat asflat pe ambele sensuri de mers, cei 1.300 metri liniari de stradă care are o lăţime de 7 metri.
Reprezentanţii firmei care se ocupă cu asfaltarea acestei străzi spun că cel mai probabil la sfârşitul săptămânii, în funcţie şi de condiţiile meteo, circulaţia va fi redeschisă pentru traficul rutier.

ASFALT FANTANELE

Menţionăm că tot în acesat zile se lucrează şi pe Esplanada, scările mari şi mici, dar şi pe stradă Republicii din zona parcului Municipal Peştişorul.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow