24.1 C
Paşcani
luni, iunie 5, 2023
Array

Minune administrativa: Casa de Cultura din Pascani are Consiliu de Administratie, dupa ani de zile de management dupa ureche

Premiera administrativa la Casa Municipala de Cultura. In sedinta ordinara de la sfarsitul lunii trecute consilierii au aprobat componenta Consiliului de Administratie , organism de conducere care a lipsit, in mod inexplicabil, pana acum. In mod surprinzator din componenta lui lipseste chiar directoarea institutiei pe motiv ca ea trebuie doar sa execute ceea ce hotaraste CA-ul din care fac parte consilierii locali Vasile Haldan, Carmen Apostol si Gabriela Nedelcu precum si Razvan Novac la propunerea PNL.
De asemenea, din Consiliul Consultativ fac parte consiliera Carmen Apostol, sculptorul pascanean Ilie Bostan, Gigi Daniel Ioan, profesorii Ionut Atudorei si Lucia Eniu de la Colegiul Sadoveanu si inspectorul Cristinel Iordachioaia.

In acelasi context a fost aprobat si bugetul activitatilor culturale programate pentru sarbatorile de iarna precum si regulamentul de functionare al institutiei. Consilierul Vasile Haldan a felicitat-o pe Mirela Ancuta, inspectorul care a realizat acest regulament si a subliniat ca nu are nimic personal cu directoarea institutiei atunci cand o intreaba despre modul de cheltuire a banilor publici.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow