More

  Minori agresaţi pentru furt de porumb

  Array

  Ruginoasa agresatiScandal in comuna Ruginoasa. O femeie sustine ca fiul ei si un nepot au fost batuti crunt duminica, 25 august a.c. de cativa barbati din localitate, fara niciun motiv. Evenimentul ar fi avut loc pe un camp, in plina zi, in timp ce se intorceau acasa cu pepeni pentru muraturi.

  Mai mult, Georgeta Goldum in varsta de 55 ani zice ca presupusii agresori le-ar fi confiscat si caruta cu doi cai cu care mergea baiatul ei, Vasile Goldum de 23 ani. Potrivit ei, acestia plecase sa cumpere pepeni de la Costesti, iar la intoarcere fratii Rotaru Mihai, Relu si Marin i-au luat la bataie, suspectand ca au furat porumb.

  In replica, oamenii legii au precizat ca defapt situatia este cu totul alta. In ziua de duminica, o patrula de politie care a trecut prin zona a observat incaierarea de pe camp si a intervenit. Dupa primele investigatii s-a stabilit faptul ca patru minori au fost prinsi la furat de porumb de catre proprietarii culturii si luati la intrebari.

  Astfel ca, politia a confiscat caruta iar pe numele minorilor a intocmit un dosar penal pentru furt calificat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Primăria Hălăucești dotează elevii cu tablete luate pe fonduri europene

  După Tătăruşi şi Lespezi, care, la fel ca municipiul Iaşi, n-au mai aşteptat tabletele promise de guvern şi au alocat bani din bugetele proprii,...

  Anunt de pierdere

  Pierdut Registru Unic de Control cu nr. 2140772 al firmei II ILIOAIA IONUT,  CUI 28272803. Il declar nul!

  Casieria din orașul Hârlău va fi închisă pe data de 20 ianuarie 2021

  APAVITAL aduce la cunoștința utilizatorilor săi că pe data de 20 ianuarie 2021, casieria din Hârlău, strada Petru Rareș nr. 5, bloc 4, scara...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI