18.8 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Minoră șantajată pe Facebook. Băiatul a fost reținut. Fata a fost convinsă să se filmeze goală

Minoră șantajată pe Facebook. Băiatul a fost reținut. Fata a fost convinsă să se filmeze goală

O fată din Pașcani s-a îndrăgostit atât de tare de către un băiat cunoscut pe Facebook, încât a fost convinsă de acesta să se dezbrace, să pozeze și să se filmeze provocator și indecent, imaginile ajungând la tânăr, el șantajând-o pe minoră să-i trimită bani pentru a nu face publice fotografiile și videoclipurile. A fost organizat un flagrant în centrul Pașcaniului, băiatul ajungând după gratii pentru 24 de ore. Oamenii legii atrag atenția părinților să fie cât mai conectați la ceea ce fac copiii lor  mai ales pe rețelele de socializare. 

Flagrant în centrul Pașcaniului, în ziua de Paști. Un minor, M. M. D. în vârstă de 16 ani a fost arestat și dus după gratii pentru 24 de ore, pentru că a șantajat o adolescentă să-i trimită diverse sume de bani pentru a nu face publice imaginile și videoclipurile trimise de ea pe o rețea de socializare, în care apărea goală și în ipostaze indecente.

Povestea de iubire între cei doi a început în urmă cu câteva luni, după ce s-au cunoscut pe Facebook. Pe durata relației acestora, fata a fost convinsă să-i trimită diverse fotografii și videoclipuri în care apărea în ipostaze indecente.

A urmat câteva zile în care băiatul a amenințat-o pe minoră să-i dea bani pentru a nu publica cele trimise. Astfel, minora a luat bani din casă și i-a dat. Familia a observat lipsa unei sume din casă și a sesizat de urgență Poliția, organizându-se un flagrant, în centrul Pașcaniului, în ziua de Paști, 24 aprilie, în jurul orei 14.03.

Acesta a fost arestat pentru 24 de ore pentru fapta sa, iar acum, prin ordonanță, procurorul de caz a dispus aplicarea măsurii preventive a controlului judiciar.

Oamenii legii organizează periodic întâlniri cu elevii pentru a le aduce la cunoștință urmările unui asemenea episod. De asemenea, și părinții sunt rugați să fie foarte atenți la ceea ce fac copiii lor  mai ales pe rețelele de socializare.

Alte articole