1.9 C
Paşcani
miercuri, martie 29, 2023
Array

Minora dispărută din Târgu Frumos a fost găsită

Ieri,a fost găsită o minoră din Târgu Frumos, care dispăruse de două zile de acasă.
Poliția din localitate a găsit-o aseară în gara din Tecuci pe tânăra de numai 16 ani, care și-a speriat rudele deoarece de 2 zile nu mai știau nimic de ea și nici la școală nu a fost văzută în această perioadă.

Dispariția minorei V. R. a fost anunțată de bunica sa, F. Emilia, care a precizat că miercuri nu a mai ajuns acasă, când ar fi trebuit să se întoarcă de la școală, însă în urma cercetărilor poliției, s-a descoperit că lipsise de la ore și în ziua respectivă și cu o zi înainte, fiind elevă în clasa a X-a la Liceul tehnologic ”Petru Rareș” din Târgu Frumos. Din fericire a fost găsită cu ajutorul Poliției T.F în sala de așteptare a gării din Tecuci.

Tânăra a fost întrebată de ce nu s-a întors acasă , însă nu a dat explicații cu privire la motivele plecării sale, polițiștii stabilind doar , în urma anchetei, că nu a fost victima vreunei infracţiuni şi fiind predată tatălui său, care a fost sfătuit să o supravegheze și să discute cu ea, pentru a înțelege și a preveni astfel de situații pe viitor.

În Romania, conform statisticilor, majoritatea copiilor declarați disparuți, fug de acasă, fiind reclamate anual peste 3000 de cazuri care ajung în atenția poliției.
Categoria cea mai vulnerabilă în ceea ce privește dispariția involuntară curpinde minorii între 14 și 18 ani, care de cele mai multe ori fug de acasă fie din cauza problemelor de familie, fie în căutarea propriei identități, iar mulți dintre ei nu se află la prima acțiune de acest fel, neluând în calcul riscurile acestor inițiative și impactul lor în viața celor din jur.

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow