19.7 C
Paşcani
vineri, iunie 24, 2022
Array

Minor violat în sediul poliţiei. Angajații de la Arest, anchetați

Un adolescent de 16 ani, arestat pentru tâlhărie, a fost sodomizat într-o celulă a Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Poliţiei ieşene, sub supravegherea poliţiştilor. Cazul a ajuns la Parchet, cei doi violatori ai adolescentului fiind arestaţi pentru viol şi anchetaţi în prezent de procurori. Familia victimei spune că va da în judecată Poliţia pentru lipsa supravegherii persoanelor încarcerate. „Sunt minori, ar fi trebuit să îi supravegheze. L-a violat în fund şi i-au dat să mănânce spermă cu linguriţa”, ne-a povestit tatăl tânărului violat.

„Se fac verificări cu privire la posibile fapte de neglijenţă în serviciu”, ne-au transmis reprezentanţii Poliţiei. „La momentul de faţă se fac cercetări doar pentru infracţiunea de viol”, spun reprezentanţii Parchetului. Între timp, băiatul violat a fost mutat în Penitenciar.

Anchetă-şoc în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) după ce un minor de 16 ani a fost violat de către doi colegi de celulă, ambii minori. Scenele sexuale s-au petrecut în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, în noaptea de 2 spre 3 decembrie. În acea noapte, minorul M. G. a fost sodomizat de doi adolescenţi de aceeaşi vârstă.

Scenele şocante au avut loc în timp ce, teoretic, reprezentanţii centrului de arest ar fi trebuit să asigure supraveghere tinerilor încarceraţi acolo. „Ziarul de Iaşi” a discutat atât cu familia minorului, cât şi cu autorităţile care investighează acest caz nemaiîntâlnit. Pentru a proteja identitatea minorului, nu vom publica nici numele tatălui băiatului, nici localitatea de origine a victimei.

M.G. a fost arestat la începutul lunii noiembrie, de către Judecătoria Paşcani, fiind acuzat de tâlhărie calificată. Potrivit unor surse juridice, minorul ar fi intrat în locuinţa unui consătean, pe care l-ar fi lovit şi de la care a sustras ţigări şi bani. Ulterior arestării sale, M.G. a fost adus la Iaşi, unde a fost depus într-o celulă a Centrului de Reţinere şi Arestare. În celula sa se mai aflau, cel puţin la momentul comiterii faptei, încă patru persoane.

La finele lunii noiembrie, Judecătoria Paşcani a dispus înlocuirea arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu. Procurorii au contestat decizia iar pe 2 decembrie, Tribunalul Iaşi a întors soluţia şi au stabilit ca M.G. să rămână în arest preventiv. După ce s-a întors de la Tribunal, M. G. se afla în celulă şi alături de Ştefan Robert Bucătaru şi Ionuţ Marian Dinu, ambii arestaţi după ce au furat din diverse biserici.

Tatăl lui M.G., Gheorghe G., a povestit că fiul său, aflat pentru prima dată în arest, fusese umilit şi bătut de cei doi şi în perioada premergătoare violului. „A doua zi dimineaţă (n.r. – după viol), m-a anunţat şeful de post că trebuie să merg la Iaşi. La Iaşi, el mai era în celulă cu patru băieţi. Am vorbit cu el şi mi-a spus ce a păţit. A început să plângă şi mi-a spus că i-au băgat penisul în fund, că au vrut să îi bage penisul în gură şi i-au pus spermă în linguriţă şi i-au dat să înghită”, a povestit Gheorghe G., pentru „Ziarul de Iaşi”. Bărbatul a mai povestit că fiul său este bolnav cu inima şi că, nemaiavând probleme cu legea până acum, nu s-a putut împotrivi celor doi presupuşi violatori.

continuarea aici

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow