10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Minor sfâşiat de câini, sub ochii cumpărătorilor

Un alt caz revoltător la Paşcani. Sâmbăta, o fetiţă de 5 ani din Paşcani, a fost muscata de mâini şi de picioare de un câine fără stăpân. Evenimentul a avut loc în jurul orei 11, în parcarea supermarketului Penny din vale, chiar sub ochii trecătorilor. Oamenii, îngroziţi, au sunat la ambulanţă după ce au scos copilul din colţii fiarei. A fost dusă la Spitalul de Urgenţă din Paşcani pentru îngrijiri medicale apoi la Clinica pentru copii „Sfânta Maria”.

Tot muşcat a ajuns la spital şi un bărbat din Paşcani în vârstă de 64 de ani. El a fost sfâşiat de mâini chiar de câinele din curte în timp ce încerca să îi desfacă lanţul. Un alt bărbat a fost muşcat de picior în cursul zilei de duminică tot de câinele de pază al familiei. Au fost trimişi pentru vaccinare şi îngrijiri medicale la Spitalul de Urgenţă din Paşcani

Menţionăm că problema câinilor comunitari a revenit în atribuţiile reprezentanţilor Primăriei de la Serviciul de Gospodărie Comunală, iar de la sfârşitul lunii iulie, a.c. a fost reluată activitatea de strângere a maidanezilor de pe stradă, fiind impusă o normă de minim 5 astfel de animale pe zi.

Specialiştii spun că în această perioadă animalele sunt mult mai agresive din cauza temperaturilor caniculare. Din acest motiv este bine să fiţi atenţi când sunteţi în apropierea lor şi să cereţi ajutorul medicilor dacă aţi fost muşcat sau zgâriat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow