17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Minor rămas fără degete din cauza unei petade

Minor rămas fără degete din cauza unei petade

Atenție ce obiecte priotehnice cumpărați. Un băiat a rămas fără degete după ce i-a explodat în mână o petardă. Oamenii legii continuă actiune Foc de Artificii” și cei prinși că au la comercializare produse de acest gen riscă amenzi usturătoare și marfa confiscată.

Un minor a rămas fără degete după ce i-a explodat în mână o petardă. Băiatul a ajuns la C.P.U. Pașcani, însă medicii nu au mai putut să-i salveze falangele. Medicii de la Pașcani l-au trimis la o clinică din Iași pentru investigații amănunțite.

În această perioadă și oamenii legii continuă acțiunea „Foc de artificii” începută la jumătatea lui decembrie. Până în prezent au fost efectuate mii de controale în piețe, centre comerciale și s-au constatat un număr de 334 de infracțiuni. Poliţia reaminteşte că este interzisă deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile 2, 3 şi 4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2, din motive de ordine și siguranţă publică, securitate şi pentru protecţia mediului. Persoanele fizice sau juridice autorizate pot folosi articolele pirotehnice de divertisment numai cu luarea măsurilor de protejare a persoanelor, bunurilor materiale, animalelor şi a mediului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow