More

  Minor prins in flagrant in timp ce fura de la o batrana

  Array

  minor furtLa numai 15 ani si-a ales cariera de infractor. Este cazul unui minor din Halaucesti, care a fost prins in flagrant de politisti, in timp ce fura din casa unei batrane.

  Ieri, in jurul pranzului, agentii de politie au fost alertati, dupa ce un barbat a vazut ca, in casa vecinei, a patruns un hot. In scurt timp, la fata locului s-a deplasat o patrula de politie care l-a prins in flagrant pe Ionut B, din aceeasi comuna, avand asupra lui suma de 135 de lei si doua telefoane mobil.

  Totul s-a intamplat dupa ce minorul a venit cu cerutul la locuinta Terezei Giurgica, de 70 de ani, care era plecata prin vecini. Dupa ce a vazut ca nu raspunde nimeni, baiatul a intrat in casa printr-o fereastra deschisa si a inceput sa rascoleasca toate lucrurile.

  Potrivit politistilor, copilul provine dintr-o familie cu o situatie sociala mai grea iar in ultima perioada nu a mai dat pe la scoala.

  Politistii pascaneni au deschis pe numele minorului un dosar penal pentru infractiunea de furt calificat iar daca se va stabili ca a savarsit fapta cu discernamant, acesta risca pedeapsa cu inchisoarea.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut diploma de bacalaureat seria P Nr. 0321967 pe numele ANDRONIC V. DARIA, eliberata in data 15 august 1997. O declar nula!

  România pierde rapid din populație, natalitatea scade abrupt. În 2020 s-au născut mai puțini copii decât în 1876

  Dacă nu facem nimic, România va pierde în următorii 30 de ani peste trei milioane de oameni. Şi nu vom fi doar mai puţini,...

  Ministrul Educaţiei a anunţat că nu interzice mărţişoarele şi florile în şcoli, invocând UNESCO

  Ministrul educaţiei vine cu lămuriri pe marginea unui subiect delicat, dacă vor duce sau nu copiii mărtişoare la şcoală, de 1 martie. „Nu putem interzice...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp