16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

Minor lovit de mașină. A trecut strada neregulamentar

Încă un copil a fost lovit de o mașină. De această dată este vorba despre un băiețel din Sirețel care a traversat strada fără să se asigure. Șoferul, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. S-a ales cu dosar penal, iar cercetările continuă.

Un băiețel de 6 ani a ajuns la Spitalul din Pașcani după ce a fost victima unui accident rutier. Nefericitul moment s-a petrecut pe o stradă din comuna Sirețel. Într-o fracțiune de secundă, minorul nu s-a asigurat când a vrut să traverseze strada și a fost surprins de o mașină care circula regulamentar. Șoferul, un bărbat în vârstă de 45 de ani din aceeași comună s-a ales cu dosar penal și a fost testat cu aparatul etilotest de polițiștii veniți la fața locului. Rezultatul indicat de aparat a fost zero.

Micuțul a fost izbit de asfalt, iar în urma impactului s-a ales cu traumatisme, mai mult minore spun medicii de la Spitalul din Pașcani după ce l-au consultat. El a fost stabilizat și externat.

Menționăm că pe parcursul zilei de joi, la Compartimentul de Primiri Urgențe din Pașcani au fost aduși cu mașinile de urgență sau persoanele mai multi cetateni, care cu afecțiuni cronice, care victime ale accidentelor în gospodărie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow