27.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022

Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

Un adolescent a scăpat de pușcărie, după ce a fost acuzat că a urcat la volanul unui autoturism. Magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani au luat în cazul minorului Robert S. măsura educativă a stagiului de formare civică pe o perioadă de 4 luni. La audieri, copilul în vârstă de numai 15 ani a recunoscut totul.

„La 15 ani se crede Schumacher de Iași și gonește fără permis cu polițiștii pe urme! Polițiștii ieșeni au avut o surpriză de proporții când au tras o mașină pe dreapta! Incidentul s-a petrecut pe o stradă din localitatea Lungani! La audieri, minorul a recunoscut totul!
În urma pățaniei, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au pedepsit pe Robert S. „Instanța admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani și inculpatul Robert S. Îi aplică inculpatului măsura educativă a stagiului de formare civică pe o perioadă de 4 luni, pentru conducerea unui vehicul fără permis”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Minorul, prins gonind la volanul unui bolid, pe o stradă din Iași

Procesul minorului ieșean Robert S. a început pe 6 noiembrie 2020. Atunci, procurorii au trimis la instanță acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu Robert S. „În fapt, se reține că, pe data de 5 iunie 2017, inculpatul minor, în vârstă de 15 ani și 2 luni, a fost surprins de polițiști conducând vehiculul, proprietate a tatălui său, pe drumul public din localitatea Lungani”, au menționat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

Dus la audieri, copilul în vârstă de numai 15 ani a recunoscut comiterea faptei.

Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow