More

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Un adolescent a scăpat de pușcărie, după ce a fost acuzat că a urcat la volanul unui autoturism. Magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani au luat în cazul minorului Robert S. măsura educativă a stagiului de formare civică pe o perioadă de 4 luni. La audieri, copilul în vârstă de numai 15 ani a recunoscut totul.

  „La 15 ani se crede Schumacher de Iași și gonește fără permis cu polițiștii pe urme! Polițiștii ieșeni au avut o surpriză de proporții când au tras o mașină pe dreapta! Incidentul s-a petrecut pe o stradă din localitatea Lungani! La audieri, minorul a recunoscut totul!
  În urma pățaniei, magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani l-au pedepsit pe Robert S. „Instanța admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat între Parchetul de pe lângă Judecătoria Pașcani și inculpatul Robert S. Îi aplică inculpatului măsura educativă a stagiului de formare civică pe o perioadă de 4 luni, pentru conducerea unui vehicul fără permis”, au precizat judecătorii ieșeni.

  De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

  Minorul, prins gonind la volanul unui bolid, pe o stradă din Iași

  Procesul minorului ieșean Robert S. a început pe 6 noiembrie 2020. Atunci, procurorii au trimis la instanță acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat cu Robert S. „În fapt, se reține că, pe data de 5 iunie 2017, inculpatul minor, în vârstă de 15 ani și 2 luni, a fost surprins de polițiști conducând vehiculul, proprietate a tatălui său, pe drumul public din localitatea Lungani”, au menționat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani.

  Dus la audieri, copilul în vârstă de numai 15 ani a recunoscut comiterea faptei.

  Continuarea pe BZI

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet